O nama


Kada poželite pojesti kolače bez umjetnih aroma, aditiva i surogata i podsjetiti se djetinstva i kolača kakve je radila Vaša baka, dođite k nama.
Probajte naše sitne kolačiće, ponesite kući pokoji komad torte i oduševite svoje najmilije. Dođite, čekaju Vas svježi domaći kolači rađeni s posebnom dozom ljubavi te pristupačne cijene.

U iznimno ugodnom ambijentu nudimo Vam velik broj sitnih kolača, uvijek svježe torte te mogućnost narudžbe torti i kolača za sva Vaša slavlja.

Kako bi Vam omogućili još jednostavniju i bolju uslugu omogućili smo besplatnu DOSTAVU za narudžbu veću od 500,00 kuna na području Zagreba.

Ukoliko je narudžba manja od 500,00kn, dostava se naplaćuje 30,00kn u krugu 3 km, 50,00kn u krugu do 10,00km, a za Veliku Goricu, Samobor i Sesvete 100,00kn.

Minimalna narudžba za dostavu je 1 torta ili 2 kg kolača.

NOVOST – želite li proslaviti rođendan u svojoj firmi i počastiti 20-ak osoba, imamo idealno rješenje za Vas! Dostaviti ćemo Vam (dostava na području Zagreba) 1 parfe tortu, 1 kg kolača te 2 kg slanih štrudli te 32 komada praznih kiflica (ili 15 punjenih šunka/sir) i to sve za samo 500,00 kn